Huerner.cz

HÜRNER HWT 160 CS svářečka na tupo mechanická

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte pro získání slevy
  • Doprava nad 5 000Kč zdarma
  • Záruční a pozáruční servis
  • Odborné poradenství
Potřebujete poradit? +420 601 222 558

HÜRNER HWT 160 CS svářečka na tupo mechanická

HÜRNER HWT 160 CS servořízený dílenský systém pro výrobu PE, PE 100 RC, PP a PVC-U, PVC-C trubek, segmentových oblouků a tvarovek, vybavený úzkými hliníkovými upínacími čelistmi.

Konstrukce stroje umožňuje pracovat s troubami a tvarovkami od 32 (20) až 160 mm, 1” (½”) - 6”, s jakýmkoli SDR poměrem (PVC 160 mm max. SDR 13,6). Systém byl vyvinut podle směrnice o strojních zařízeních 2006/42/ES ve znění pozdějších předpisů. Je umístěn na svařovaném a šroubovaném, naprosto robustním nosném rámu, který je svojí konstrukcí odolný vůči deformaci. Pohyblivý vozík systému i konzole nesoucí zrcadlo a hoblík se pohybují po přesně zkonstruovaných, těžkých nosných lichoběžníkových vedeních zkonstruovaných s přesně sladěnými saněmi. Manuální vložení topného tělesa potaženého PTFE je pohodlné. Pneumatický válec jej okamžitě odstraní z mezi saní, což umožňuje rychlou výměnu za méně než 2 sekundy.

Oboustranně otočné upínací čelisti lze otáčet až o 2 × 22,5 stupňů. Mají možnost horizontálního nastavení, které umožňuje kompenzovat jakékoli odchylky.

Teplota topného tělesa a svařovací síla je přesně řízena servomotorem v souladu s normami (DVS, UNI, WIS, NEN atd.). Všechny parametry související se svařováním, které jsou důležité pro kvalitní a reprodukovatelný spoj, jsou samozřejmě monitorovány po celou dobu trvání procesu a ukládány do interní paměti o kapacitě 10 000 zpráv. Ve standardní dodávce je stroj vybaven dotykovou obrazovkou s barevným displejem s vysokým rozlišením.

Toto zařízení umožňuje zadávat a zobrazovat všechny požadované parametry komponent a potřebné informace. Kromě toho lze HWT 160 CS používat jako automatizovaný CNC systém as manuálním svářečským kokpitem plně manuálně, čímž poskytuje maximální flexibilitu požadovanou v dílenských aplikacích. Něčím jedinečným v technologii svařování na tupo je identifikace uživatele a kontrola přístupu, která nespoléhá na čárové kódy a skenery, ale zpřístupňuje údaje řídící jednotce pomocí zcela bezchybné a uživatelsky příjemné technologie RFID (přiložení karty a následné načítání údajů).

Osvědčený ruční skener, je nadále k dispozici jako volitelná výbava. Všechny CNC svařovací systémy HÜRNER jsou navíc vybaveny portem USB rozhraní pro stažení svařovacích dat na USB klíč jako krátký abstrakt nebo rozšířenou zprávu ve formátu PDF nebo pro jejich archivaci ve formátu HÜRNER DataWork Professional. V kombinaci s aplikací HÜRNER WeldTrace, která je dodávána s funkcí skenování QR kódu na štítku, si můžete být jisti úplným sledováním projektu a údajů o svařování i roky po dokončení úlohy.

K dispozici je také přídavný servopohon pro optimální výsledek svařování.

TECHNICKÉ SPECIFIKACE

ROZMĚRY STROJE (Š × V × H)
přibližně. 1100 × 1200 × 1050 mm
CELKOVÁ HMOTNOST STROJE
430 kg
NAPÁJENÍ
400 V, 50 Hz, (3 ph., PE)
CELKOVÝ JMENOVITÝ VÝKON STROJE
6530 W
JMENOVITÝ VÝKON VYHŘÍVACÍHO TĚLESA
4500 W
MĚNOVÝ PŘÍKON NÁSTROJE OBKLADU
330 W
STISKNĚNÝ VZDUCH
min. 6 bar, Max. 14 barů (2:4:2)
ROZSAH TEPLOTY
0 °C - 60 °C
TEPLOTA TOPNÉHO TĚSNICE
max. 280 °C
PROVOZNÍ ROZSAH
Segmenty: 32 (20) - 160 mm | 1" (½") – 6"


HÜRNER svářečky na plastové trubky

Pracovali jste s tímto produktem? Najděte si chvilku a zanechte nám recenzi. Recenze vám pomáhají při výběru produktu a zlepšení našich služeb.

Poznámka: HTML tagy budou ignorovány!
    Nejhorší           Nejlepší
captcha
Služby pro vás:
Sledujte nás:
hurner Roadshow katalog svářeček HURNER

Kompletní katalog svářeček HURNER

ant-na-facebooku
Kariéra u nás:

Přidejte se k nám. Neustále hledáme obchodníky a posily do administrativy

Seznam volných pozic
E-mail Facebook Instagram Linked In